Yespoint
Image default
Bedrijven

Op zoek naar goedkope boxsprings?

Boxsprings worden steeds populairder. Dit komt omdat het meerdere voordelen met zich meebrengt. Ze zijn beter voor je slaapcomfort, het is een goede ondersteuning voor je rug en je kan helemaal zelf samenstellen hoe je boxspring eruit gaat zien. Sommige boxsprings zijn vrij prijzig, maar je kan tegenwoordig ook al goedkope boxsprings bij verschillende bedrijven kopen. Swiss Sense heeft vaker sale en Beter Bed en Sleep Factory zijn voorbeelden van bedrijven die goedkope boxsprings aanbiedt. Hieronder gaan wij de voor- en nadelen van een boxspring uitlichten.

 

Voordelen van een boxspring

Een boxspring in je slaapkamer geeft gelijk een gevoel dat je slaapt in een luxe hotel. De boxspring is gevuld met veren en een verende matras, wat ervoor zorgt dat je lichaam een optimale ondersteuning heeft. Hierdoor ervaren mensen met rug- of nekklachten een comfortabeler ligcomfort in vergelijking met een gewoon bed. Het is ook mogelijk om een boxspring aan te schaffen die elektrisch verstelbaar is. Dit is handig voor lezers of tv-kijkers. Investeren is erg verstandig omdat de matrassen na 10 jaar vervangen moeten worden. De boxspring zelf haalt 25 jaar met gemak. Zelfs goedkope boxsprings gaan zo lang mee. De hoogte van de boxspring is een prettige in- en uitstap hoogte. De boxspring bestaat uit een open constructie van veren waardoor de temperatuur en de ventilatie van de boxspring aangenaam is.

 

Nadelen van een boxspring

De bekleding van een boxspring is wat moeilijker te onderhouden. Voornamelijk mensen met een allergie kunnen dan wat nadelen ervaren. Hier is tegenwoordig wel al een oplossing voor te gebruiken, denk aan een kunststofbekledingen. Kunststofbekledingen is ook fijn voor als je snel vlekken of vegen op de stof kunt krijgen. Voor een kleine slaapkamer kan een boxspring soms wat massief en groot overkomen. Maar sleep factory levert tegenwoordig al slankere bedden. Ook is het belangrijk om van tevoren uit te zoeken of het bed makkelijk verhuist en geplaatst kan worden in jouw woning. De onderdelen van de boxspring zijn wel uit elkaar te halen maar alsnog zijn ze erg groot en lomp. Een boxspring is gevuld met veren, waardoor sommige mensen het als een verend bed ervaren wat niet altijd fijn is bij het draaien en keren tijdens de slaap.

 

https://www.sleep-factory.nl/